WEDSTRIJD Taksim Boys Beringen - I.S.T. Cocoon Ham  7 - 3  (4-0)

DATUM 08-03-2004  22:00

DOELPUNTEN 1‘ (1-0), 15‘ (2-0), 17‘ (3-0), 23‘ (4-0), 30‘ (5-0), 35’ (5-1) goal Pieter Terryn, assist Benny De Boulle, 45’ (6-1), 46‘ (6-2) goal Patrick Van Beeck, assist Benny de Boulle, 48‘ (7-2), 50‘ (7-3) goal Pieter Terryn, assist Chris Witters

VERSLAG Eerste aktie, eerste doelpunt. Een één-twee beweging doorheen de IST defensie wordt genadeloos afgewerkt. Taksim speelt héél taktisch. Steeds verre trappen naar dezelfde diepe spits die samen met de linkshalf het spel maakt. Na kwart uur vrije trap voor Taksim : geblokt, maar slecht weggewerkt door IST verdediging : 2-0. Toch weerwerk van IST. Chris in de loop van Niko, die net over schiet. Vlak hierna : 3-0 en 4-0. Dadelijk ná rust 5-0 en 5-1 door Pieter op assist van Benny. Een kwart uur vóór tijd 6-1 door Taksim en 6-2 door Patrick afgewerkt op één-twee aktie met Benny. Taksim weer met dezelfde bewegingen 7-2 en laatste doelpunt door Pieter voor IST : eindstand 7-3 tegen toekomstige derde klasser.